Kurtuluş İlkokulu
ŞEREFİYE MAH. KURTULUŞ CAD. KURTULUŞ ORTAOKULU BLOK NO 4 HORASAN / ERZURUM
0(442) 711 30 70

VİZYON

Kurtuluş İlköğretim Okulu olarak; Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını benimsemiş, toplumun temel değerlerine sahip, bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma, sorgulama becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, insan haklarına saygılı, demokratik Cumhuriyeti özümsemiş iyi insanlar yetiştirmektir. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için biz varız ve çalışmaktayız.

MİSYON

Biz, Kurtuluş İlkokulu olarak istiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın.

Kütüphane Kitap Sayısı :1975
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

BAŞLAMA : 08:30 BİTİŞ : 14:30

KALORİFER

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP ERZURUM İL MERKEZİNE 85 km UZAKLIKTADIR.